Zomertijd

Het is alweer maart. Eigenlijk verlangen we allemaal naar de lente die op  20 maart officieel is begonnen, met daarop volgend het vooruitzetten van de klok afgelopen nacht. Yes, de dagen worden gelukkig alweer  langer.

Ook binnen ons  team is dit merkbaar we kunnen ons ook altijd moeilijk inhouden, als de temperatuur gaat stijgen, de zon gaat schijnen en we weer de lentekriebels krijgen. Ineens willen we, na het hele jaar met het interieur van en voor andere bezig te zijn geweest, weer eens even ons eigen huis onder de loep nemen. De zomer komt er aan en dat betekent tijd voor verandering!

Het is zo verleidelijk om lekker los te gaan met de nieuwste accessoires , alles ziet er ineens zoveel leuker uit als de zon schijnt.

Collega Melissa had zelfs zes kleden voor bij haar bank besteld om zo uit te vinden wat het mooiste zou staan. Florien heeft haar zo gewenste nieuwe badkamer al klaar liggen in 3-D en zelf blijf ik maar bossen tulpen naar binnen slepen.

Helaas moeten we nog even geduld hebben en tot die tijd is het  voor sommige nog best een uitdaging om ‘s morgens het bed uit te komen met dat uur die je eigenlijk mist voor je gevoel.

Vandaar dat wij je graag willen ondersteunen 😉 en  inspireren met wat leuke wekkers en klokken om in ieder geval op tijd op je werk te komen en zo te wennen aan de zomertijd. Want zeg nou zelf een leuke klok is ook een absolute mutshave !!!

Bron Pinterest:

Stel ons je vraag!