Woonstijl: Pastels

Iedereen heeft wel een woonstijl die hem of haar het meeste aanspreekt. Wanneer je kiest voor een bepaalde stijl zorgt dit ervoor, dat je een richtlijn hebt om je aan vast te houden. Het maakt het inrichten van jouw woning eenvoudiger, doordat je weet waar je ongeveer naar moet zoeken. Zo werkt het voor de meeste van ons. Kleur speelt hierbij natuurlijk een belangrijke rol.

Voor onze klanten vertalen wij onze ideeën onder andere in een moodboard. Dit moodboard wordt gemaakt op basis van een intake met de klant. Middels deze intake kunnen wij namelijk al heel goed inschatten welke stijl het beste bij onze nieuwe klant zal passen.

Hoe leuk is het dat wij laatst tijdens een gesprek te horen kregen, dat de man des huizes de voorkeur had voor zachte, poeder & pasteltinten.

Zo blijkt maar weer dat anno 2018 al lang is achterhaald dat pasteltinten in huis zorgen voor een zoete en softe sfeer. Pastels zijn uitermate geschikt om mee te spelen in combinatie met stoere en stevige kleuren en of materialen.

Het werken met contrasten zorgt er uiteindelijk voor dat pastels geschikt zijn voor elke kamer in huis. Ga hierbij ook de glimmertjes niet uit de weg zachte poedertinten in combinatie met koper of goud geven een prachtig effect. Vaak is het een kwestie van durven en doen!

Ik zou zeggen met het voorjaar voor de deur, stap eens uit die comfortzone en haal de lente in huis. Heel veel succes.

Bron foto’s: Pinterest

Stel ons je vraag!