Werkwijze

De kracht van Style-Over ligt bij totaalconcepten. Dit houdt in dat wij alle elementen van het interieurontwerp in ons plan meenemen. Denk hierbij aan een indelingsplan, lichtplan, kleuradvies, materiaaladvies, meubelplan, advies vloer-, wand- en raambekleding en eventuele maatwerk oplossingen. Dit resulteert in een creatief en goed doordachte ontwerp, dat meteen kan worden uitgevoerd.

Intakegesprek

Een goed resultaat kan alleen ontstaan als er een goed gevoel van beide partijen is. Daarom komen wij altijd langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we alle wensen.

Offerte

Na het intakegesprek sturen wij een offerte voor het interieurontwerp. Dit ontwerp bevat alle aspecten om uw interieur volledig aan te pakken, aan hand van de besproken wensen.

Interieurontwerp

Na akkoord op de offerte, gaan wij voor u aan de slag. Wij maken een volledig interieurontwerp waarin alle besproken wensen terug komen. Dit plan presenteren wij bij u of op ons kantoor in Hoorn. Tijdens de presentatie laten wij samples zien van alle materialen en kleuren uit het plan. Hierdoor ontstaat er een duidelijk gevoel van het eindresultaat. Het volledige plan ontvangt u ook fysiek van ons.

Belafspraak

Enkele dagen na de presentatie, plannen we een bel-afspraak om vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken.

3D-visualisatie

Heeft u moeite om het plan voor u te zien, of wilt u graag een impressie van het eindresultaat? Dan is het ook mogelijk om een 3D-visualisatie van de ruimte(s) te laten maken.

Realisatie

Het plan is af, maar hoe nu verder? Doordat wij een uitgebreid netwerk hebben van de beste vakmensen, kunnen wij de volledige realisatie uit handen nemen. Mocht u dit liever zelf regelen, is dat natuurlijk ook geen probleem.

Styling

Wanneer de realisatie klaar is en de nieuwe meubels staan, is het natuurlijk ook mogelijk dat wij alle accessoires, kussens, planten etc. aanschaffen. Wij komen met alle items bij u thuis om de ruimte(s) te stylen.

Winkelmand

Stel ons je vraag!