Interieurontwerp

Een goed resultaat kan alleen ontstaan als er een goed gevoel van beide partijen is. Daarom komen wij altijd langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken maken we kennis en bespreken wij alle wensen.

Na het intakegesprek sturen wij een offerte voor het interieurontwerp. Dit ontwerp bevat alle aspecten om uw interieur volledig aan te pakken, aan hand van de besproken mensen. Daarnaast worden er nog verschillende opties vermeldt, zoals een 3D-visualisatie van de ruimte, realisatie (bouwbegeleiding) en shopping accessoires + eindstyling.

Na akkoord op de offerte, gaan wij voor u aan de slag en zorgen dat alle besproken wensen in het plan terug komen. Wanneer het interieurontwerp af is, plannen wij een afspraak voor de presentatie. Hierin presenteren wij het ontwerp en nemen samples mee van alle materialen en kleuren, zodat er een duidelijk gevoel ontstaat van het eindresultaat.

Na afloop sturen wij de volledige presentatie digitaal toe, met een toelichting van al onze ideeën. Enkele dagen later plannen we een bel-afspraak in om vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen door te voeren.

Het plan is af, maar hoe nu verder? Doordat wij een uitgebreid netwerk hebben, kunnen wij de volledige realisatie uit handen nemen. Wij hebben goede connecties op het gebied van keukens, vloeren, raambekleding et cetera. Mocht de opdrachtgever dit liever zelf regelen, is dat natuurlijk ook geen probleem.

Benieuwd geworden? Neem gerust contact met ons op.

Stel ons je vraag!