Verhuizen

Zoals we al eerder postten, gaat Style-Over verhuizen. We verruilen ons heerlijke kantoor in Wognum voor een plek in de binnenstad van Hoorn. 

We gaan ons vestigen op de Gouw 7 ,een monumentaal pand uit 1752. Dit pand kent een rijke historie en draagt een groot geheim, waarover in een volgend blog meer…………

Een grote droom komt voor ons uit. Het is bijna niet te bevatten, dat we straks in hartje Hoorn in zo’n historisch pand ons kantoor mogen vestigen. 

Voor ons als stylisten is het natuurlijk een  magische plek waar we vanuit passie al onze creativiteit op los kunnen laten. We kijken ernaar uit om straks onze klanten te kunnen inspireren en ze mee te nemen in een beleving.

Voor het echter zover is, moet er nog heel wat gebeuren. Maar het begin is reeds gemaakt.

Aan de voorkant van het pand is al het houtwerk kaal gehaald. Er kwamen maar liefst 11 lagen oude verf naar boven en ineens was ook het houtsnijwerk weer veel beter zichtbaar. Echt vakmanschap en heel veel geduld is hiervoor nodig geweest. Complimenten aan het schildersbedrijf dat deze klus heeft geklaard.

Gezien het feit dat we te maken hebben met een monument is nog wel even gesteggeld met de gemeente inzake de kleuren. Gelukkig waren zij het uiteindelijk met ons eens en is het geheel  in een mooie witte hoogglans verf gezet.

Voor de aanpak van de goot was het noodzakelijk om een hoogwerker in te zetten. De klus is geklaard waardoor wij straks geen last zullen hebben van lekkende muren en plafonds.

Tot slot heeft een voegbedrijf alle scheuren gerepareerd en we moeten zeggen dat we ontzettend blij zijn met het resultaat, het pand wordt steeds een stukje mooier!

Natuurlijk kunnen we niet wachten om de binnenkant aan te pakken, maar daarvoor moeten we nog even geduld hebben. Zoals het er nu voor staat is 15 december ‘ The Day’.

Ondertussen draait ons creatieve brein overuren  en vliegen de 2 -en 3D ontwerpen over de bureau’s. We genieten volop van de voorpret en houden jullie op de hoogte!

Stel ons je vraag!