Style-Over in de Telegraaf

Style-Over in de Telegraaf en wat er aan voorafging…..

Behoorlijk veel stress, kort lontje, een zweem van perfectionisme en tegelijkertijd heel veel enthousiasme. Met andere woorden een enorme uitdaging voor een controlfreak like me. Want…. goed is toch nooit goed genoeg, elke achtergebleven hondehaar en  waarom ben ik ooit aan honden begonnen!! Vegen op de ramen en andere vuiligheden, die een normaal mens nooit zouden opvallen, werden zorgvuldig weg gepoetst.

Manlief kon eigelijk niets goed doen en ging zich tot overmaat van ramp ook nog eens met de finetuning van ‘mijn’ styling bemoeien. Enfin na enkele uren was het dan eindelijk zover, alles op de juiste plek, verse bloemen stonden in de vaas, de lunch was voorbereid, nog even een pufje homespray en huize Gnodde was Style-Over- en Telegraafproof.

Hoe bijzonder is het om op de dag van verschijnen niet in Nederland te zijn. Op het moment dat de krant in de winkel ligt, zitten wij met een deel van het team in  Malaga. Een gek idee dat zelfs hier in Spanje ons huis te bewonderen is. Een gevoel van trots en blijheid overheerst. De kers op de taart die alle stress dubbel en dwars waard is geweest.

Stel ons je vraag!