Natuurlijke materialen in het interieurontwerp van Style-Over

En dan is de vakantie weer voorbij. Voorbij zijn die heerlijke zwoele zomeravonden. De dagen worden al weer korter en binnenkort ruilen we allemaal het buitenleven weer in voor een leven binnen bij de kachel.

Tijdens onze vakanties doen wij altijd de nodige inspiratie op. Wat hoe fijn is het als we een klein beetje buiten naar binnen kunnen halen.

De pittoreske straatjes in Spanje deden ons hart sneller kloppen. Dit buiten gevoel gaan wij vertalen in prachtige nieuwe ontwerpen, waarbij het werken met natuurlijke materialen een must is.

Wij zijn dan ook heel blij, dat wij een samenwerking mogen aangaan met het te gekke bedrijf RAW-Stones. De prachtige vloeren die zij maken zijn met recht vloeren met een beleving. Met een vloer van RAW-stones haal je de kenmerkende straatjes uit de Méditeranee in je huis of bedrijf.

De vloer is samengesteld uit natuurlijke materialen, wat hem duurzaam en slijtvast maakt. Alle stenen zijn afdrukken van originele exemplaren. Gefabriceerd naar de eisen en wensen van nu. Een speciale coating maakt ze zelfs geschikt voor badkamers en wellness ruimtes.

De vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk wat ze ook bijzonder geschikt maakt voor commerciële ruimtes. Daarnaast is de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming. De RAW-stones zijn leverbaar in 3 verschillende variaties:

  • Klinker
  • Terpstra (Kassei of Kinderkopje)
  • Abbey (Variatie in afmeting waarbij de vloer gelegd kan worden in halfsteens- of wildverband)

Binnen alle variaties zijn 7 kleurschakeringen beschikbaar, die door elkaar gebruikt kunnen worden voor een levendige vloer. De kleuren liggen zeer dicht bij elkaar wat zorgt voor een natuurlijk geheel.

Een prachtige vloer om op diverse manieren toe te passen waaronder de combinatie met een houten vloer. Style-Over denkt graag meer voor een prachtig interieurontwerp voor jouw woning of bedrijf.

Stel ons je vraag!