Project van de maand

Elke maand blikken wij in ons blog terug op een afgerond project. Deze maand staat “tante Suus” centraal.
Voor de inwoners van West-Friesland is tante Suus in Heerhugowaard misschien wel bekend. Tante Suus is namelijk de place to be voor kinderen (en volwassenen) die wel van een feestje houden.

Voordat er gefeest kon worden moest er echter wel het één en ander gebeuren.

Het pand waar tante Suus zich heeft gevestigd is namelijk een voormalig schoolgebouw. Helaas geen authentiek gebouw met hoge ramen en plafonds; een extra uitdaging dus voor het team van Style-Over.

Het pand is groot, wel 600 vierkante meter, maar in slechte staat en hokkerig. We besluiten dus, dat er eerst maar wat wanden uit moeten om zo ruimte te creëren.

Wanneer de wanden verwijderd zijn, de schilder de boel heeft gewit en er een nieuwe vloer is gelegd komt het team van Style-Over in actie.

De wensen zijn duidelijk. Er moet een kookstudio komen, een plek voor de kleinsten om heerlijk te spelen, een atelier, een ontdek centrum en een beautysalon. Daarnaast moet alles in de make-over: van toiletten tot garderobe.

Door middel van moodboards en plattegronden brengen wij onze ideeën in kaart. Daarna is het voornamelijk een kwestie van coördineren en organiseren.

Dat tante Suus wat ons betreft een geslaagd project is, bewijzen de foto’s en het feit dat tante Suus al enige jaren op volle toeren draait.

Ook benieuwd naar tante Suus in real life. Ga eens op visite !!! Meer informatie vind je op de website van tante Suus.

Foto's voor

Foto's na

Stel ons je vraag!