Paasbest styling

Styling rond Pasen. Een paar paastakken in de vaas en flink wat lentebloemen in huis, daar beginnen ik meestal mee in de aanloop naar Pasen.

Grappig is, dat de Paastakken dit jaar uit eigen tuin komen. Eenmaal thuiskomend zag ik zoon-en dochterlief zeer fanatiek met de snoeischaar aan de gang. Het bleek, dat ze niet uit liefde voor hun moeder, maar uit commercieel oogpunt onze boom onder handen namen. Een groot bord in de tuin met daarop de commerciële tekst: “1 Paastak € 0,50 ct en 4 voor € 1,50.” Helaas lag aan het einde van de dag het bordje aan de overkant van de straat en zat er nog geen geld in de brievenbus. Vandaar dat ik zelf maar 4 takken heb gekocht en zonder iets te zeggen, € 2,= in de brievenbus heb gedoneerd. Wat waren ze blij met hun zelfverdiende geld ;). Ze moesten eens weten!

Maar terug naar het Paasfeest, want hoe zit dat ook al weer?

Naast het Christelijke Paasfeest, waarbij elk jaar het Paasverhaal prachtig wordt nagespeeld middels the Passion, vieren wij ook het nieuwe begin. Nieuw leven, zoals de wederopstanding van Jezus. Dit is waar de eieren tijdens Pasen ook vandaan komen, zij staan symbool voor het nieuwe leven.

Maar terug naar de styling!

Voor de meeste van ons is het, naast de gezelligheid met elkaar, ook belangrijk om ons huis erop z’n Paasbest te laten uit zien. Een mooi gedekte tafel, versierd met bloemen, een heerlijk eitje en verse jus.

Je hoeft niet een compleet nieuw servies aan te schaffen om toch een prachtige, unieke tafel te creëren. Hieronder vind je wat leuke suggesties verzameld door het team van Style-Over. Wat dacht je van die leuke eierschalen gevuld met tuinkers of van die leuke kleine waterflesjes voor iedereen. Wij gaan hier zelf ook zeker wat mee doen!

BE INSPIRED!

We wensen iedereen veel plezier met de voorbereidingen en alvast een heel gezellig Paasfeest gewenst namens:

Esther, Melissa en Florien.

En heb je een prachtige tafel voor Pasen staan, vergeet dan geen foto te maken. Post hem eens op instagram onder #styleoverpaasstyling

Bron foto’s: Pinterest

Stel ons je vraag!