OVER ONS

Style-Over heeft de afgelopen jaren vele interieurs mogen realiseren, zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Bij het maken van een interieurontwerp denken wij goed na over de wensen van de opdrachtgever, de functies van de ruimte en het gebruiksgemak.

Een interieur van Style-Over is te herkennen aan de eenheid. Door een combinatie van verschillende stijlen, kleuren en materialen zorgen wij voor de perfecte balans in het interieur.

‘DRIE GENERATIES, ÉÉN VISIE, DAT IS STYLE-OVER’

Ons motto zegt het al.. Door onze verschillende expertises, vullen wij elkaar perfect aan. Maar wie zijn wij nou eigenlijk?

Esther Gnodde heeft met haar achtergrond als coach jarenlang mensen mogen helpen op persoonlijk vlak. Door haar goede mensenkennis voelt zij precies aan wat de klant verlangt, en vertaald dit door in prachtige ideeën. Esther heeft oog voor details, wat zij goed kan gebruiken binnen de styling.

Melissa Speets is een creative duizendpoot die het gevoel voor interieur al met de paplepel kreeg ingegoten. Haar gevoel voor het combineren van kleuren en materialen zorgen ervoor dat de mooiste ontwerpen ontstaan. Melissa houdt zich daarnaast ook bezig met alle social media kanalen zodat iedereen op de hoogte blijft van ons werk.

Florien Gnodde geniet ervan om haar ideeën om te zetten naar prachtige 3D-visualisaties. Hierdoor krijgt de klant een duidelijk beeld van wat er allemaal mogelijk is. Ook voor het ontwerpen van maatwerk oplossingen ben je bij Florien aan het juiste adres.

Bente Veld loopt sinds september 4 dagen per week stage bij Style-Over. Zij helpt ons op vele fronten en is een goede aanvulling voor ons team.

Achter de schermen hebben wij een groot netwerk van werkmannen, die ervoor zorgen dat onze ontwerpen perfect worden uitgevoerd.

Esther Gnodde

Melissa Speets

Florien Gnodde

Bente Veld

Stagiaire HMC

'The details are not the details. They make the design.'

- Charles Eames
Stel ons je vraag!