Over ons

Style-Over heeft de afgelopen jaren vele interieurs mogen realiseren, zowel voor de particuliere als zakelijke markt.
Bij het maken van een interieurontwerp houden wij goed rekening met de wensen van de opdrachtgever, de functies van de ruimte en het gebruiksgemak.

Een interieur van Style-Over is te herkennen aan de eenheid. Door een combinatie van verschillende stijlen,
kleuren en materialen zorgen wij voor de perfecte balans in het interieur.

Naast dat een interieur sfeervol moet zijn, is het ook belangrijk dat het leefbaar is.
Wij komen daarom altijd met creatieve, originele maar ook praktische oplossingen.

Style-Over vindt het belangrijk dat het proces een samenwerking is en geen éénrichtingsverkeer.
Daarom houden wij van korte lijntjes en zijn dan ook altijd te bereiken via mail, telefoon en WhatsApp.

‘DRIE GENERATIES, ÉÉN VISIE, DAT IS STYLE-OVER’

Ons motto zegt alles. Door onze verschillende expertises, vullen wij elkaar perfect aan. Maar wie zijn wij nou eigenlijk?

Esther Gnodde

Melissa Speets

Demi Bruinsma

demi@style-over.nl

Esther heeft met haar achtergrond als coach jarenlang mensen mogen helpen op persoonlijk vlak. Door haar goede mensenkennis voelt zij precies aan wat de klant verlangt, en vertaald dit door in prachtige ideeën. Esther heeft oog voor details, wat zij goed kan gebruiken binnen de styling.

Melissa is een creative duizendpoot die het gevoel voor interieur al met de paplepel kreeg ingegoten. Haar gevoel voor het combineren van kleuren en materialen zorgen ervoor dat de mooiste ontwerpen ontstaan. Melissa houdt zich daarnaast ook bezig met alle social media kanalen zodat iedereen op de hoogte blijft van ons werk.

Florien geniet ervan om haar creatieve ideeën om te zetten naar prachtige 3D-visualisaties. Hierdoor krijgt de klant een duidelijk beeld van wat er allemaal mogelijk is. Ook voor het ontwerpen van maatwerk oplossingen ben je bij Florien aan het juiste adres.

Demi werkt sinds september 2019 bij Style-Over. Demi heeft de opleiding ‘grafisch vormgever’ op het Mediacollege afgerond en zit nu in het tweede jaar bij Akademie Vogue. Hier heeft ze verschillende cursussen gevolgd waardoor ze goed inzetbaar is voor alle lopende projecten!

Achter de schermen hebben wij een groot netwerk van meubelmakers en werkmannen, die ervoor zorgen dat onze ontwerpen perfect worden gerealiseerd.

‘The details are not the details,
they make the design’

– Charles Eames

Stel ons je vraag!