Meet Demi …

Hoi ik ben Demi,

Sinds kort ben ik werkzaam bij Style-Over. Om mij wat beter te leren kennen zal ik hieronder iets meer over mijzelf vertellen. Ik ben 22 jaar oud en woon in Hoorn. In 2018 ben ik afgestudeerd als grafisch vormgever aan het Mediacollege in Amsterdam.

Op het Mediacollege heb ik vooral geleerd om huisstijlen, posters, logo’s, campagnes en tijdschriften vorm te geven. Tijdens mijn studie bij het Mediacollege heb ik twee keer stage mogen lopen. In de loop van deze stages begon mijn interesse naar het interieur steeds meer te groeien. Ik vind grafisch vormgeven ontzettend leuk maar daarnaast wil ik ook graag met ruimtelijke vormgeving bezig zijn.

Na het bezoeken van een aantal scholen werd ik in 2018 toegelaten op Akademie Vogue. 

Het is dit jaar alweer mijn tweede jaar bij Vogue. Vorig jaar heb ik de cursussen Interieurstyling A, Tekenen & Schilderen en Sketch Up afgerond. Dit jaar volg ik de cursussen Horecastyling en Interieurstyling B. 

Bij Akademie Vogue volg je cursussen en bepaal je zelf welke dagen je naar school gaat. Dit gaf mij de ruimte om op zoek te gaan naar een baan die aansluit bij mijn studie. Na lang zoeken, een stage en een baan als oproepkracht bij een interieurarchitect ben ik uiteindelijk bij Style-Over terecht gekomen. De stijl van Style-Over spreekt mij erg aan en dit is volgens mij wel erg belangrijk wanneer je bij een creatief bedrijf aan de slag gaat. 

Ik ben daarom ook erg blij dat ik op sollicitatie gesprek mocht komen. Tijdens dit gesprek maakten wij kennis en kreeg ik de tijd om mijn portfolio te laten zien. Toen ik gebeld werd met de mededeling, dat ik was uitgekozen (door Florien, Melissa en Esther) was ik dan ook super blij! 

Ik kijk er naar uit om veel te leren vanuit het echte bedrijfsleven, van klant gesprekken tot aan het afstylen van huizen. Daarnaast heb ik er enorm veel zin om Style-Over te helpen met alle interieurprojecten en mijn kennis op grafisch gebied in praktijk te brengen. 

Stel ons je vraag!