Let’s meet Bente

Hoi ik ben Bente, de nieuwe stagiaire van Style-Over.

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben 19 jaar oud en woon in Abbekerk. Op dit moment volg ik de opleiding interieuradviseur op het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam. Ik zit nu in mijn laatste jaar. Zelf vind ik het nog gek om te zeggen dat dit mijn laatste jaar is, omdat de tijd heel snel is gegaan en ik nog niet durf te bedenken dat ik na dit jaar officieel Interieuradviseur ben.

Tijdens mijn studie heb ik verschillende stages doorlopen. Door de vele verschillende stages ben ik erachter gekomen, dat afwisseling in mijn werk heel belangrijk is zeker wanneer je bezig bent op creatief gebied.

Tijdens mijn studieperiode is er een “kleine” passie voor fotografie ontstaan. Hier zullen jullie tijdens mijn stage bij Style-Over waarschijnlijk meer van zien.

Ik ben heel blij dat Esther, Melissa en Florien voor mij hebben gekozen. Ik hoop bij Style-Over zeker meer  te leren over het voeren van klantgesprekken. Tijdens mijn opleiding mis ik soms het echte contact met de klant waardoor ik nu een kans zie om dit bij Style-Over wel mee te krijgen.

Ik hoop tijdens mijn stage vanuit mijn creativiteit mooie dingen te maken voor Style-Over en Donutdisturb.nl. Ik kijk uit naar mooie, leuke en leerzame 10 weken !

Groetjes Bente

Winkelmand

Stel ons je vraag!