Spiced Honey kleur van 2019

“Let the light in”

Op school ging het er al gelijk over “de nieuwe kleur is bekend!” “Wat vinden jullie ervan?” Dit ging natuurlijk over de nieuwe Flexa kleur van 2019, Spiced Honey. Ook kregen wij van onze docent het Flexa kleurenboek uitgereikt.

Zelf vond ik het (gespreks)onderwerp erg leuk aangezien we er met Style-Over ook al mee bezig waren. De nieuwe kleur wordt door Style-Over elk jaar uitgetest.

Ik heb daarover een leuk DIY-filmpje van gemaakt. Wil je weten wat het is geworden? Check dan vanaf 5-10-2018 onze Facebook pagina.

Persoonlijk vinden wij de kleur voor op een muur niet de aller tofste kleurgt. We zien hem liever terug in meubels of accessoires. Je kunt bijvoorbeeld een oud kastje deze kleur geven,  maar shoppen in de kleur is uiteraar ook heel goed mogelijk!

Shoppen in de kleur:

Nieuwsgierig naar de nieuwe kleur? En ga je toevallig ook naar de VT-wonen beurs aankomende week? Loop dan even langs de Flexa stand, hier wordt de nieuwe kleur namelijk uitvoerig gepresenteerd. En wellicht delen ze zelfs wel een tester uit.

Try it yourself ! See you at Facebook

Stel ons je vraag!