Kantoordag of huisshow?

Op het moment lopen er veel leuke projecten waar wij het liefste al onze tijd aan besteden. Toch stond er ook een afspraak gepland met één van onze grootste leveranciers.

Wegens drukte en deadlines twijfelden we nog even of we wel met zijn allen naar deze afspraak moesten gaan. Gelukkig hebben we uiteindelijk toch ruimte in de agenda gemaakt en zijn wij als team op pad gegaan. Naast dat het natuurlijk erg leuk is om alle nieuwe producten te zien is het voor ons ook ontzettend belangrijk om de kwaliteit te beoordelen. Hoe zien de meubels en accessoires eruit en minstens zo belangrijk hoe is het comfort.

Bij de ‘Huisshow’ werden we gelijk in de watten gelegd. De heerlijke bloementaartjes en vers geurende koffie konden wij maar moeilijk weerstaan. Voldaan werden wij daarna rondgeleid langs alle nieuwe meubels en accessoires.

Super om te zien dat de vernieuwingen op gebied van wonen eindeloos zijn. Dit maakt dat wij ons voelden als een kind in de snoepwinkel. De prachtige nieuwe meubels, stoffen en accessoires zorgen ervoor dat wij ook de komende periode weer volop kunnen knallen met onze projecten.

De trend van vintage en goud, ons niet onbekend, zet zich voort. Daarnaast viel het ons op dat er steeds meer velvet stoffen worden gebruikt op de stoelen. Het uitgebreide kleurenpalet biedt ons veel mogelijkheden. Voor ieder wat wils zullen we maar zeggen.

De oohhs en aahhs betreffende de accessoires waren eerder regel dan uitzondering. Deze items zijn de kers op de taart bij onze styling. We kunnen met recht zeggen, dat de kers de komende periode zeer groot zal zijn. Originele accessoires, vaak ook met een knipoog naar toen. We gaan ze vast en zeker gebruiken bij onze projecten en misschien zie je echte toppers ook terug in de shop, zodat je ook zelf aan de slag kunt gaan!

We keep posted

 

Stel ons je vraag!