De slaapkamer door een roze bril

Afgelopen week heb ik rondom het thema ‘roze in het interieur’ een photoshoot gedaan. Er stond al een tijdje een zachtroze geverfd kastje te wachten om eens in het zonnetje gezet te worden. Tijdens het werkoverleg vertelde Esther dat roze haar lievelingskleur is. Bij Esther thuis was dus genoeg te vinden om mee aan de slag gegaan.

Anno 2018 is roze stoer, classy en elegant. Zoete pastelkleuren zijn op hun retour, dit is het jaar van volwassen roze. Roze is een warme intieme kleur die liefde en intimiteit uitstraalt. De kleur geeft ontspanning, straalt vreugde uit en is vriendelijk.

Helaas wordt een roze interieur  nog vaak gekoppeld aan de meisjeskamer of gezien als tuttig, onzin natuurlijk. Roze is er in zoveel verschillende tinten dat er voor iedereen wel een mooie of zelfs stoere variant te vinden is.

Roze is een kleur die goed te combineren is met bijvoorbeeld materialen zoals koper, hout of metaal maar ook met kleuren zoals grijs, zwart en wit. Wil je graag een stoere look met roze? Kies dan een roze interieur in combinatie met metaal en de kleuren grijs, zwart en een beetje wit. Een zachter interieur met roze wordt gecreëerd met een pastelroze in combinatie met veel wit, lichtgrijs en andere lichte kleurtinten. Pinterest is een grote inspiratiebron met talloze voorbeelden.

Voor de photoshoot hebben wij gekozen voor roze in een zacht interieur hieronder zie je het resultaat!

Het kastje van de foto shop je hier.

Stel ons je vraag!