Algemene voorwaarden

De webshop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst. Op onze website kunt u ons KvK nummer en BTW nummer vinden. Tevens vindt u daar ook onze contactgegevens.

Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden. Indien wij uw persoonsgegevens aan derden verstrekken, zullen wij altijd vooraf toestemming aan u vragen.

Wij zijn verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude, aangifte te doen bij de politie.

Wij streven ernaar om u te allen tijde van een uitstekende service te voorzien. Wanneer u twijfels heeft over de aankoop van een product, staan onze medewerkers u graag te woord.

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Onderaan de nieuwsbrief staat een link om u af te melden.

1. Bestellingen

Nadat de klant een bestelling heeft geplaatst in de webshop, dient eerst de betaling plaatst te vinden. Na ontvangst van de betaling, zal het bestelproces starten.

In principe worden bestellingen altijd bezorgt. Bepaalde items zoals vintage meubels kunnen worden bezichtigd en afgehaald. Dit gaat in overleg.

1. Betaling

Indien u kiest voor handmatige betaling gelden de volgende regels:
Onder normale omstandigheden, maximaal 8 dagen gereserveerd voor de klant.
Indien de termijn van 8 dagen is verstreken, behoudt Style-Over zich het recht voor om het betreffende artikel aan een andere klant te verkopen.

Bestellingen in de vorm van (persoonlijke) opdrachten kunnen niet worden geannuleerd vanaf het moment dat het product, mondeling of schriftelijk, is goedgekeurd door de klant.
De klant zal derhalve na goedkeuring van het product te allen tijde het volledige, vastgestelde bedrag moeten voldoen aan Style-Over.

Door iets te bestellen/of een opdracht te plaatsen geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Style-Over. Voor gevolgen van eventuele tekstfouten kan Style-Over geen aansprakelijkheid aanvaarden.

2. Levering, prijzen

Alle prijzen voor de aangeboden artikelen en diensten zijn inclusief BTW. De bezorgkosten verschillen per artikel en zijn te vinden in het betaaloverzicht.

Style-Over houdt zich het recht voor om niet te verzenden indien zij dit niet verantwoord acht.
Mocht de klant wel willen dat een product verzonden wordt dan gebeurt dit op risico van de klant.

De levertijd van elk product staat op de productpagina vermeldt. De door Style-Over opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding.

De artikelen van Style-Over mogen niet zonder schriftelijke toestemming ingekocht worden met als doel wederverkoop in een winkel, groothandel of andere bedrijfsvorm.

Style-Over behoudt zich het recht om bij constatering van genoemde wederverkoop zonder toestemming levering te staken.

3. Afwijkende wensen

Indien een klant afwijkende wensen heeft, gelieve contact op te nemen via het contactformulier.

4. Levertijden

De door Style-Over opgegeven levertijden zijn slechts indicatief.
Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding.

5. Garanties en onvoorziene gebreken

Aangezien het assortiment van Style-Over deels tevens bestaat uit vintage producten, kan Style-Over geen specifieke garanties geven op deze producten. Wij proberen in onze beschrijvingen eventuele mankementen altijd te omschrijven. Oude meubels hebben dikwijls wormengaatjes, worden echter altijd behandeld, kunnen afwijkingen in de deuren vertonen of lichte scheurvorming. Realiseer u dat het om een meubel met karakter gaat alvorens tot aankoop over te gaan.

Voor onze eigen meubellijn geldt, dat dit met de hand gemaakte producten zijn. Hout blijft een natuurproduct en blijft werken. Style-Over is hiervoor niet aansprakelijk.
Het zelf monteren van de slaaphuizen is voor eigen risico. Style-Over kan niet aansprakelijk gesteld worden voor niet correct monteren door de klant.

Hoewel Style-Over haar uiterste best doet om alle producten en diensten in de best mogelijke staat af te leveren, kan Style-Over niet aansprakelijk worden gehouden voor enige vorm van onvoorziene schade aan een artikel of door een artikel na aankoop.

Eventuele onvoorziene gebreken zal Style-Over uiteraard altijd naar alle redelijkheid proberen op te lossen.

6. Retourneren van verschillende artikelen

De door u gekochte artikelen kunt u tot 14 dagen na aanschaf (betaling) retour sturen mits deze niet gebruikt zijn. De kosten van het retourneren zijn voor de koper. Style-Over neemt na deze 14 dagen geen artikelen meer retour.

Alle producten mogen worden teruggestuurd, behalve die waarbij dit uitdrukkelijk is uitgesloten. (Denk hierbij aan meubels op bestelling en ander maatwerk.) De producten moeten onbeschadigd, in verkoopbare staat en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Het mag niet gebruikt zijn, geen schade hebben en het moet in schone staat zijn. Elk product dat beschadigd, incompleet of waarvan de originele verpakking in beschadigd, wordt niet retour genomen.

Wanneer wij een vergissing hebben gemaakt met de bestelling (bijvoorbeeld de maat of kleur), kan het product worden omgeruild voor het oorspronkelijk bestelde product. Natuurlijk nemen wij de kosten voor de retourzending op ons. Neem in dit geval binnen 7 dagen contact met ons op via info@Style-Over

7. Herroepingsformulier

Wilt u de koop willen ontbinden, dan heeft u hier wettelijk 14 dagen de tijd voor.
D.m.v. contact opnemen via e-mail naar info@style-over.nl (onder vermelding van uw ordernummer) kan de koop ontbonden worden.

8. Garantie eigen meubellijn en maatwerk

Heeft u bij Style-Over een meubel gekocht uit onze meubellijn of is het maatwerk en gaat deze binnen een bepaalde tijd stuk? De garantieperiode die wij geven op onze meubelen bedraagt 1 jaar.

9. Gegronde klacht

Een klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

  • onredelijk gebruik
  • gebruik voor commerciële doeleinden
  • gevolg door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik
  • onjuiste opslag of onderhoud door koper of door derden
  • door professioneel gebruik
  • het werken van hout
  • krom trekken van hout

10. Geen garantie op het werken van het hout

Gezien het gaat om houten meubelen, willen wij u erop wijzen dat het hout kan gaan werken. In de winter zal het, wanneer de luchtvochtigheid in huis aan de lage kant is, enigszins krimpen. Dit trekt weer weg als de luchtvochtigheid weer toeneemt. Ideaal is een luchtvochtigheid tussen de 50 en 65%. Wij geven geen garantie op het eventuele werken/kromtrekken van het hout.

11. Een klacht of reparatie melden

Mocht u niet tevreden zijn over uw product kunt u binnen 14 dagen contact met ons opnemen via info@style-over.nl (onder vermelding van uw ordernummer). Wij zullen  zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:

  • E-mail adres: info@style-over.nl graag onder vermelding van uw ordernummer.
  • Bel of Whatsapp: 06-13268884 (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur)

Wij zullen uw klacht of reparatie z.s.m. na ontvangst beantwoorden. Bij reparatie zullen wij u op de hoogte stellen van de reparatietijd.

Stel ons je vraag!